Geniet van een wellness behandeling

Rust en ruimte tijdens de massage

De sensitieve full body massage geef ik op een professionele manier met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen!

De Sensitieve Full Body Massage maakt deel uit van een holistische benadering. Weer "inverbinding" met jezelf, dat is waar de sensitieve massage voor staat. Weg uit je hoofd, terug in je lijf, naar je gevoelens, naar jezelf, naar wie je bent en mag zijn... 

De volle aanraking met warme amandelolie, richt zich volledig op jouw lichaam en maakt dat je mag ontspannen en volop mag genieten van lange effleurages en zachte knedingen over jouw gehele lichaam, invoelend en sensitief. 

Onderkleding en handdoeken vormen een obstakel bij de sensitieve massage, om die reden ben je naakt. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. De massage duurt 75 minuten, reken minstens 30 minuten bovenop de tijd van jouw massage en zorg dat je erna geen verplichtingen hebt. 

Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for body and mind. Het VIP arrangement bestaat uit een Sensitief Full Body Massage, een voetbad inclusief een helende en ontspannende werking van een manuele voetmassage inclusief een hoofdmassage. Reken gerust 30 tot 60 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. . 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

De massagesalon is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Home Pagina]